Professionele schmink, Glitter-Tattoos en Henna

Verrassend anders, bijzonder creatief, kleurrijk en met een WAUW factor!

CURSUSSEN & WORKSHOPS IN 2019 

scroll naar beneden voor datums


Als je mooi wilt leren schminken, glitter tattoos wilt leren zetten of Henna versieringen met echte Henna pasta wilt leren maken is het belangrijk dat je gebruik maakt van de juiste materialen en verschillende technieken leert om het goed in de vingers te krijgen. Met veel enthousiasme geef ik dan ook deze leuke creatieve, leerzame maar vooral gezellige diverse cursussen/workshops voor jong en oud! Leuk met een stel vriendinnen, collega's, buren, kinderfeestje, meidenavond, vrijgezellenavond of kom gezellig alleen en sluit je aan bij de rest! Je krijgt bij de cursus een info-boekje, oefenmateriaal en een leuk presentje mee naar huis. Dit alles op een gezellige knusse locatie in Noord Holland (Kwadijk) een kopje koffie en/of thee en wat lekkers. Gezellig en leerzaam! Tevens kunnen wij een passende cursus/workshop voor scholen aanbieden informeer naar de mogelijkheden!


BASISCURSUS KINDEREN SCHMINKEN 

€. 100,00

(4 avonden van 2,5 uur 19.30-22.00)Inhoud van de cursus:

 

1e avond: basis spons-en penseeltechniek (lijnen, krullen, strepen etc.)

2e avond: meisjes schmink (prinses, vlinder)

3e avond: jongens schmink (spiderman, batman)

4e avond: Katachtige (tijger, poes)

 

Je leert de basistechnieken van het schminken en ik geef je tips & tricks zodat je lekker aan de slag kunt. Op de eerste les avond besteden we veel tijd aan de basistechnieken want lijnwerk is belangrijk om mooi te kunnen schminken dus leer je krullen, dikke en dunne lijnen, druppels, stippen, ga je blenden met een spons om de kleuren in elkaar over te laten lopen, je leert hoe je je penseel moet laden, bloemetjes zetten en tevens laat ik je kennismaken met verschillende materialen, kleuranalyse  en een stukje hygiëne komen allemaal aan bod de eerste avond. De technieken die je dan geleerd heb zullen we in de volgende 3 les avonden gaan toepassen en herhalen bij de meiden schmink, jongens schmink en katachtigen. We oefenen op sheets, arm of elkaar. Een leuke gezellige creatieve leerzame cursus en superleuk om te doen alleen of gezellig samen met vriendinnen, collega's! 


Mogelijkheid om schmink benodigdheden aan te schaffen zoals, schmink, glitters, spons en penselen zodat je direct thuis aan de slag kunt gaan!

 

CURSUS ONE STROKE (REGENBOOG SCHMINKEN) 

€. 100,00 

(4 avonden 2,5 uur 19.30-22.00)

 


Inhoud van de cursus:


1e avond: spons-en penseeltechniek (rozen, blaadjes)

2e avond: Meisjes schmink (vlinder, prinses)

3e avond: Jongens schmink (Dino, draak, batman, spiderman)

4e avond: Diversen (dolfijn, haai, slang, maskers, regenboog etc.)

 

Met de one stroke techniek (ook wel regenboog schminken genoemd) leer je meerdere kleuren tegelijk op een plat penseel of een spons aan te brengen door middel van een splitcake, funstroke (regenboogschmink). Het voordeel van deze techniek is dat je met 1 streek al heel snel een prachtig resultaat kunt neerzetten met meerdere kleuren tegelijk. Per avond kiezen we een thema en gaan daar dan dieper op in met alle tips & tricks. Best een pittige cursustechniek en voor deze cursus is het makkelijk dat je al enige schmink ervaring hebt.           WORKSHOP HALLOWEEN €. 35,00

 

(1 avond 2,5 uur 19.30-22.00)


In deze workshop van 2,5 uur leer je het grimeren van levensechte verwondingen waarbij we gebruik maken van o.a. latex, wax, Zombie skin, nepbloed en nog meer materialen om het zo echt mogelijk te doen lijken. Dit kun je weer gebruiken als je een zombie wilt maken of toepassen op een ander Halloween design wat lekker eng mag zijn! Durf jij het aan... en wordt je niet misselijk van alle enge bloederige neowonden ....kom dan gezellig gruwelijk griezelen op deze workshop! Je kunt je fantasie hier heerlijk op los laten gaan! Gratis gebruik van alle materialen tijdens de workshop.

 • piZap_1507114182628_1
  piZap_1507114182628_1
 • IMG_2026
  IMG_2026
 • IMG_2023
  IMG_2023
 • IMG_2029
  IMG_2029
 • IMG_2043
  IMG_2043
 • IMG_2016
  IMG_2016

 


WORKSHOP FREE HAND HENNA VERSIERINGEN 

€. 80,00

(2 avonden 2,5 uur)

 

In deze free hand Henna workshop met 100% zuivere henna pasta laat ik je kennismaken met de HENNA kunst. Waarbij we ons alleen richten op het tekenen met een HENNA cone of met een HENNA flesje. Eerst oefenen we wat basis technieken en daarna gaan we wat dieper in op de HENNA tekeningen/patronen. We oefenen op papier, sjabloon of arm.  Gratis gebruik van alle materialen tijdens deze workshop zijn  inbegrepen. Echt superleuk, verslavend en gezellig!


Inhoud van de workshop:


* Basis technieken oefenen op papier/sjablonen etc.

* Patronen Henna tekeningen

* Voor en nazorg van je Henna versiering 

* Boekje met info en een cone met Henna pasta om thuis nog verder te oefenen.


WORKSHOPS VOOR KINDEREN €. 14,50 (p.p)

(± 2 uur en minimaal 8 kinderen)


* Kinder Schmink workshop

Leren van basis technieken met spons en penseel en we kiezen een thema om te schminken, de kinderen mogen hun oefensjabloon houden na afloop. 


* Kinder Glitter tattoo workshop

Tattoos plaatsen met behulp van een stencil, speciale huidlijm en cosmetische glitters de tattoos blijven 2-5 dagen op de huid zitten 


* Henna workshop Henna versieringen plaatsen 

(100% zuivere veilige Henna pasta)

De pasta is door mijzelf gemaakt en absoluut veilig voor de huid. Mooie sierlijke tekeningen zetten en na afloop mogen de kinderen de Henna cone met pasta houden.

 

Leuk idee voor een verjaardagsfeestje, partijtje of school. 

Ik geef leuke creatieve, leerzame maar vooral gezellige workshops voor kinderen vanaf 8 jaar. Het enige wat ik nodig heb is een lege tafel met wat stoelen waar de kinderen aan kunnen werken en ik zorg voor een mooi tafelkleed en de rest! Natuurlijk kom ik met een goedgevulde trolley vol met mooie materialen waar de kinderen tijdens de workshop gebruik van mogen maken. Na een korte uitleg over de materialen en wat basiskennis te hebben gegeven gaan we de geleerde technieken oefenen op papier, sjabloon of op elkaar. Dat wordt een gezellige creatieve leerzame boel!!!

 

DATUM CURSUSSEN & WORKSHOPS 2020

 (cursussen gaan van start vanaf 4 personen en maximaal 7 personen)

 

 

Maand

Datum

Cursus

 

Opmerking

Januari/feb

Donderdag 9,16,23 jan en 6 februari

Basis cursus

kinder

schminken

VOL

febr/maart

di 11,25

ma 16mrt

di 24 mrt

Basis cursus

kinder

schminken

VOL

maart

donderdag

5,12,19,26

One stroke regenboog schminken


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram