Professionele schmink, Glitter-Tattoos en Henna

Verrassend anders, bijzonder creatief, kleurrijk en met een WAUW factor!

LEUKE LEERZAME CREATIEVE CURSUSSEN EN WORKSHOPS VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN 

Datums nog onder voorbehoud ivm COVID 19 en mijn workshopruimte is hopelijk in juli 2021 klaar!!!

BASISCURSUS KINDEREN SCHMINKEN 

voor volwassenen

€. 125,00

(4 avonden van 2,5 uur 19.30-22.00)Inhoud van de cursus:

 

1e avond: basis spons-en penseeltechniek (lijnen, krullen, strepen etc.)

2e avond: meisjes schmink (prinses, vlinder)

3e avond: jongens schmink (spiderman, batman)

4e avond: Katachtige (tijger, poes)

 

Je leert de basistechnieken van het schminken en ik geef je tips & tricks zodat je lekker aan de slag kunt. Op de eerste les avond besteden we veel tijd aan de basistechnieken want lijnwerk is belangrijk om mooi te kunnen schminken dus leer je krullen, dikke en dunne lijnen, druppels, stippen, ga je blenden met een spons om de kleuren in elkaar over te laten lopen, je leert hoe je je penseel moet laden, bloemetjes zetten en tevens laat ik je kennismaken met verschillende materialen, kleuranalyse  en een stukje hygiëne komen allemaal aan bod de eerste avond. De technieken die je dan geleerd heb zullen we in de volgende 3 les avonden gaan toepassen en herhalen bij de meiden schmink, jongens schmink en katachtigen. We oefenen op sheets, arm of elkaar. Een leuke gezellige creatieve leerzame cursus en superleuk om te doen alleen of gezellig samen met vriendinnen, collega's! 


Mogelijkheid om schmink benodigdheden aan te schaffen zoals, schmink, glitters, spons en penselen zodat je direct thuis aan de slag kunt gaan!

 

CURSUS ONE STROKE (REGENBOOG SCHMINKEN)

voor volwassenen 

€. 125,00

(4 avonden 2,5 uur 19.30-22.00)

 


Inhoud van de cursus:


1e avond: spons-en penseeltechniek (rozen, blaadjes)

2e avond: Meisjes schmink (vlinder, prinses)

3e avond: Jongens schmink (Dino, draak, batman, spiderman)

4e avond: Diversen (dolfijn, haai, slang, maskers, regenboog etc.)

 

Met de one stroke techniek (ook wel regenboog schminken genoemd) leer je meerdere kleuren tegelijk op een plat penseel of een spons aan te brengen door middel van een splitcake, funstroke (regenboogschmink). Het voordeel van deze techniek is dat je met 1 streek al heel snel een prachtig resultaat kunt neerzetten met meerdere kleuren tegelijk. Per avond kiezen we een thema en gaan daar dan dieper op in met alle tips & tricks. Best een pittige cursustechniek en voor deze cursus is het makkelijk dat je al enige schmink ervaring hebt.


WORKSHOP HALLOWEEN

€. 40,00 

(1 avond 2,5 uur 19.30-22.00)


In deze workshop van 2,5 uur leer je het grimeren van levensechte verwondingen waarbij we gebruik maken van o.a. latex, wax, Zombie skin, nepbloed en nog meer materialen om het zo echt mogelijk te doen lijken. Dit kun je weer gebruiken als je een zombie wilt maken of toepassen op een ander Halloween design wat lekker eng mag zijn! Durf jij het aan... en wordt je niet misselijk van alle enge bloederige neowonden ....kom dan gezellig gruwelijk griezelen op deze workshop! Je kunt je fantasie hier heerlijk op los laten gaan! Gratis gebruik van alle materialen tijdens de workshop.

piZap_1507114182628_1
piZap_1507114182628_1
IMG_2026
IMG_2026
IMG_2023
IMG_2023
IMG_2029
IMG_2029
IMG_2043
IMG_2043
IMG_2016
IMG_2016

 


WORKSHOP FREE HAND HENNA VERSIERINGEN 

voor volwassenen

€. 90,00

(2 avonden 2,5 uur)

 

In deze free hand Henna workshop met 100% zuivere henna pasta laat ik je kennismaken met de HENNA kunst. Waarbij we ons alleen richten op het tekenen met een HENNA cone of met een HENNA flesje. Eerst oefenen we wat basis technieken en daarna gaan we wat dieper in op de HENNA tekeningen/patronen. We oefenen op papier, sjabloon of arm.  Gratis gebruik van alle materialen tijdens deze workshop zijn  inbegrepen. Echt superleuk, verslavend en gezellig!


Inhoud van de workshop:


* Basis technieken oefenen op papier/sjablonen etc.

* Patronen Henna tekeningen

* Voor en nazorg van je Henna versiering 

* Boekje met info en een cone met Henna pasta om thuis nog verder te oefenen.


LEUKE WORKSHOPS VOOR KINDEREN  

€. 15,00 (p.p)

 (Workshop duren ± 2 uur en leeftijd vanaf 8 jaar en vanaf minimaal 6 kinderen)


Ik geef leuke creatieve, leerzame maar vooral gezellige workshops voor kinderen.


* Kinder Schmink workshop

De kinderen krijgen eerst een korte uitleg over de materialen en hoe deze te gebruiken. Daarna mogen ze zelf aan de slag en helemaal los gaan! Er wordt geoefend op oefensheets, arm of op elkaar. Kinderen kunnen heel creatief zijn dus komen er altijd super leuke ontwerpjes voorbij. Super leerzaam en creatief! 


* Kinder Glitter-tattoo workshop

De kinderen krijgen eerst een korte uitleg over alle materialen en hoe deze te gebruiken. Daarna mogen de kinderen zelf 2 stuks Glitter - Tattoos uitzoeken en aanbrengen. Ze kunnen uit veel voorbeelden kiezen en dit gebeurd met behulp van een stencil, speciale huidlijm en cosmetische glitters. De tattoos blijven 2-5 dagen op de huid zitten. Heerlijk glitteren met elkaar..... glitz and glam!!


 

* Ibiza haarveertjes maken

 

De kinderen mogen zelf 2 haarveertjes maken met een suède koortje, bedeltje, kralen en een veertje die ze in hun haren kunnen bevestigen. Keuze uit heel veel kleurtjes en waanzinnige leuke bedeltjes en mooie veertjes! Superleuk voor de zomer! Je kunt het Ibiza haarveertje zelf met een haarklemmetje in het haar bevestigen en hergebruiken!

* Glitter Henna versieringen 

De kinderen 


* Henna versieringen  

De kinderen krijgen eerst een korte uitleg over de Henna pasta en hoe deze te gebruiken. Na deze uitleg gaan de kinderen zelf aan de slag. Ze gaan dus mooie sierlijke Henna tekeningen zetten op papier, zichzelf of op elkaar.  Er zijn genoeg voorbeelden waar de kinderen uit kunnen kiezen. Ze gaan een kaarsje of lijstje versieren die ze mogen houden en ook mogen ze na afloop de Henna cone met pasta mee naar huis nemen zodat ze thuis nog verderkunnen tekenen.

De Henna pasta is natuurlijk door mijzelf gemaakt en absoluut veilig voor de huid. (ingrediënten zijn: Henna poeder, citroen/water, cajeput of lavendel olie en suiker) De Henna tekening kan 1-2 weken op de huid blijven zitten met goede nazorg. 

100% zuivere veilige Henna pasta)

 

DATUM CURSUSSEN & WORKSHOPS 2020

 (cursussen gaan van start vanaf 4 personen en maximaal 7 personen)

 

 

Maand

Datum

Cursus

 

Opmerking


 E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram