Professionele schmink, Glitter-Tattoos en Henna

Verrassend anders, bijzonder creatief, kleurrijk en met een WAUW factor!

LEUKE LEERZAME CREATIEVE CURSUSSEN EN WORKSHOPS VOOR KINDEREN EN VOLWASSENEN 


Scroll naar beneden voor datums en aanmeldformulier


BASISCURSUS KINDEREN SCHMINKEN 

voor volwassenen

€. 125,00

(4 avonden van 2,5 uur 19.15-22.00)


Inhoud van de cursus:

1e avond: basis spons-en penseeltechniek (lijnen, krullen, strepen etc.)

2e avond: meisjes schmink (prinses, vlinder)

3e avond: jongens schmink (spiderman, batman)

4e avond: Katachtige (tijger, poes)

 

Je leert de basistechnieken van het schminken en ik geef je tips & tricks zodat je lekker aan de slag kunt. Op de eerste les avond besteden we veel tijd aan de basistechnieken want lijnwerk is belangrijk om mooi te kunnen schminken dus leer je krullen, dikke en dunne lijnen, druppels, stippen, ga je blenden met een spons om de kleuren in elkaar over te laten lopen, je leert hoe je je penseel moet laden, bloemetjes zetten en tevens laat ik je kennismaken met verschillende materialen, kleuranalyse  en een stukje hygiëne komen allemaal aan bod de eerste avond. De technieken die je dan geleerd heb zullen we in de volgende 3 les avonden gaan toepassen en herhalen. We oefenen op papier, oefensheets, arm of jezelf. 

Er is koffie, thee en wat lekkers. En voor iedere deelnemer een penseel, potje schmink, info boekje en een certificaat na afloop.


Genoeg ruimte op mijn mooie locatie in Kwadijk en de mogelijkheid om schmink benodigdheden aan te schaffen zoals, schmink, glitters, spons en penselen zodat je direct thuis aan de slag kunt gaan!

 

CURSUS ONE STROKE 

(REGENBOOG SCHMINKEN)

voor volwassenen 

€. 125,00

(4 avonden 2,5 uur 19.15-22.00)

 


Inhoud van de cursus:


1e avond: spons-en penseeltechniek (rozen, blaadjes)

2e avond: Meisjes schmink (vlinder, prinses)

3e avond: Jongens schmink (Dino, draak, batman)

4e avond: Diversen (dolfijn, haai, slang, maskers etc.)

 

 

Met de one stroke techniek (ook wel regenboog schminken genoemd) leer je meerdere kleuren tegelijk op een plat penseel of een spons aan te brengen door middel van een splitcake, funstroke (regenboogschmink). Het voordeel van deze techniek is dat je met 1 streek al heel snel een prachtig resultaat kunt neerzetten met meerdere kleuren tegelijk. Per avond kiezen we een thema en gaan daar dan dieper op in met alle tips & tricks. Best een pittige cursustechniek en voor deze cursus is het makkelijk dat je al enige schmink ervaring hebt. Er is koffie thee en wat lekkers. En voor iedere deelnemer een penseel, info boekje en een certificaat na afloop.


WORKSHOP HALLOWEEN

€. 40,00 

(1 avond 2,5 uur 19.15-22.00)


In deze workshop van 2,5 uur leer je het grimeren van levensechte verwondingen waarbij we gebruik maken van o.a. latex, wax, Zombie skin, nepbloed en nog meer materialen om het zo echt mogelijk te doen lijken. Durf jij het aan...om met nepbloed aan de gang te gaan...kom dan gezellig gruwelijk griezelen op deze unieke workshop! We oefenen op onze eigen armen of handen. Gratis gebruik van alle materialen tijdens de workshop en iedere cursist krijgt een tubetje latex mee naar huis!

piZap_1507114182628_1
piZap_1507114182628_1
IMG_2026
IMG_2026
IMG_2023
IMG_2023
IMG_2029
IMG_2029
IMG_2043
IMG_2043
IMG_2016
IMG_2016

 

WORKSHOP SCHMINKEN OUDER KIND

€. 45,00 (p/duo)
(± 2,5 uur)
(Deze workshop is voor kinderen vanaf 8 jaar en minimaal 4 duo's)

Quality Time met je kind! Deze leuke, leerzame, gezellige en creatieve workshop samen met je kind is echt een aanrader en geeft veel plezier! Een korte uitleg van alle materialen, een leuk ontwerpje uitzoeken en daarna gaan jullie zelf lekker aan de slag met schmink, glitters en glittersteentjes op elkaar. De ouder schminkt het kind en het kind mag de ouder schminken daar komen vast mooie creaties uit voort! Compleet met een mini high tea!  

WORKSHOP FREE HAND HENNA VERSIERINGEN 

voor volwassenen

€. 90,00

(2 avonden 2,5 uur) 

In deze free hand Henna workshop met 100% zuivere henna pasta laat ik je kennismaken met de HENNA kunst. Waarbij we ons alleen richten op het tekenen met een HENNA cone of met een HENNA flesje. Eerst oefenen we wat basis technieken en daarna gaan we wat dieper in op de HENNA tekeningen/patronen. We oefenen op papier, sjabloon of arm.  Gratis gebruik van alle materialen tijdens deze workshop zijn  inbegrepen. Echt superleuk, verslavend en gezellig!


Inhoud van de workshop:

* Basis technieken oefenen op papier/sjablonen etc.

* Patronen Henna tekeningen

* Voor en nazorg van je Henna versiering 

* Boekje met info en een cone met Henna pasta om thuis nog verder te oefenen.

KINDERFEESTJES BIJ MIJ OP LOCATIE  

IN KWADIJK

LEUKE WORKSHOPS VOOR KINDEREN  

€. 15,00 (p.p)

Op mijn ruime locatie in Kwadijk geef ik workshops voor kinderen v.a. 8 jaar. aanmelding v.a. minimaal 6 kinderen en maximaal 8 kinderen. De workshops duren ongeveer 2 uur, er is limonade en wat lekkers. 


* Kinder Schmink workshop

De kinderen krijgen eerst een korte uitleg over de materialen en hoe deze te gebruiken. Er wordt een schminkontwerpje uitgezocht en daarna mogen ze zelf aan de slag en helemaal los gaan! Er wordt geoefend op oefensheets, arm, jezelf of op elkaar. Kinderen kunnen heel creatief zijn dus komen er altijd super leuke schminkten voorbij. Super leerzaam en creatief! 


* Kinder Glitter-tattoo workshop

De kinderen krijgen eerst een korte uitleg over alle materialen en hoe deze te gebruiken. Daarna mogen de kinderen zelf aan de slag en mogen ze 2 stuks Glitter - Tattoos uitzoeken en zelf aanbrengen, dit gebeurd met behulp van een stencil, speciale huidlijm en speciale cosmetische glitters. Er is keuze uit wel 70 glitter tattoos en 30 kleuren glitter! Ook gaan we zelf ideetjes uitwerken met glitterlijm. De tattoos blijven 2-5 dagen op de huid zitten. Heerlijk creatief glitteren met elkaar hoe leuk is dat!

* Ibiza haarveertjes maken

De kinderen gaan zelf haarveertjes maken van een suède koortje, bedeltjes, kralen en een mooi veertje die ze na afloop in hun haren kunnen bevestigen. ze mogen twee haarveertjes maken! Keuze uit heel veel kleurtjes en waanzinnige leuke bedeltjes en mooie veertjes! Superleuk en hot! 

* Glitter Henna versieringen 

De kinderen krijgen eerst een korte uitleg over de materialen en hoe deze te gebruiken. Hierna gaan de kinderen zelf aan de slag en mogen zij hun eigen glitter pasta maken. De kinderen kiezen hun eigen lievelingskleur en een mooie henna tekening uit. Zodra de glittergel klaar is mogen zij deze toepassen op hun handen of op een sjabloon. De glitterpasta en hun creatieve werkje mogen de kinderen meenemen naar huis. De glitterpasta is gemaakt van cosmetische glitters en huidvriendelijke gel en is volledig afwasbaar. 


* Henna versieringen  

De kinderen krijgen eerst een korte uitleg over de Henna pasta en hoe deze te gebruiken. Na deze uitleg gaan de kinderen zelf aan de slag. Ze gaan dus mooie sierlijke Henna tekeningen zetten op papier, zichzelf of op elkaar.  Er zijn genoeg voorbeelden waar de kinderen uit kunnen kiezen. Ze gaan een kaarsje of lijstje versieren die ze mogen houden en ook mogen ze na afloop de Henna cone met pasta mee naar huis nemen zodat ze thuis nog verderkunnen tekenen.

De Henna pasta is natuurlijk door mijzelf gemaakt en absoluut veilig voor de huid. (ingrediënten zijn: Henna poeder, citroen/water, cajeput of lavendel olie en suiker) De Henna tekening kan 1-2 weken op de huid blijven zitten met goede nazorg. 

100% zuivere veilige Henna pasta

 

Cursussen/workshops/aanmelden

Cursussen en workshops starten v.a. 4 personen en kunnen als RIVM de regels omtrent Covid-19 aanpast komen te vervallen.

CURSUS

DATUM

OPMERKING

 

ONE STROKE CURSUS

DO-9-16-23-30 sept

VOL

UNICORN SCHMINKEN

DI-21 september

VOL

BASIS CURSUS SCHMINKEN

WO-6-13-27 okt en 3 nov

VOL

BASIS CURSUS SCHMINKEN

DO- 7-14-28 okt en 4 nov

VOL

ONE STROKE SCHMINKEN

DI-5-12-26 okt en 2 nov

VOL

BASIS CURSUS SCHMINKEN

DI-9-16-23-30 november

VOL

HALLOWEEN WONDEN MAKEN

28 september

VOL

BASIS CURSUS SCHMINKEN

DI 11-18-25 jan en 1 febrE-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram